Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su Straumann slapukų politika.
Vingio klinika – šeimos medicinos ir odontologijos klinika
Kauno g. 22 (1 aukštas), Vilnius
Apie

Mūsų sąžiningo ir nuoseklaus darbo bei Jūsų kantrybės dėka galime pasiekti pačių geriausių rezultatų. Džiaugiamės, kai užmezgame tvirtą ryšį su pacientu, nes tik esant tarpusavio supratimui, išsprendžiame net ir pačius sudėtingiausius atvejus.Visada vadovaujamės Vingio klinikos vertybėmis:

-Asmeninis dėmesys kiekvienam. Įžengę į mūsų kliniką, įžengiate į Vingio šeimą. Siekiame glaudaus ryšio, todėl sudėtingų procedūrų eigą stebi ir kontroliuoja tas pats gydytojas.

-Pacientas turi galimybę su gydytoju bendrauti tiesiogiai ir betarpiškai tiek gyvai, tiek telefonu.

-Profesionalumas. Kasdienėje veikloje taikome naujausius, efektyviausius ir tik patikrintus dantų gydymo metodus. Aktyviai dalyvaujame konferencijose užsienyje, gerąją patirtį „parvežame“ į Lietuvą. Naudojame tik kokybiškas medžiagas, jas parenkame individualiai.

-Lankstumas. Ilgametė patirtis leidžia mums atsižvelgti į paciento pageidavimus bei finansines galimybes. Visada randame sprendimus tenkinančius abi puses.

SPECIALISTAI
  • Audrius Čaplikas
    Gydytojas odontologas
VIETA ŽEMĖLAPYJE

Vingio klinika – šeimos medicinos ir odontologijos klinika

Kauno g. 22, Vilnius, Vilnius City Municipality, Lithuania